Plaža Duće - Dugi Rat

Plaže

duž cijele rivijere

Opusti se ...
Dugi Rat - centar rivijere

Dugi Rat

Rivijera

Istraži ...
Krilo Jesenice

Jesenice

Rivijera

Istraži još ...
Rivijera Duće - pjeskovite plaže

Duće

Rivijera

Istraži više ...
Aktivni odmor, rafting, kajaking, kanuing, paragliding, free climbing, diving, zip line,....

Aktivni

odmor

Rekreiraj se ...

Ljetna

romantika

Prepusti se ...
Extremno penjanje na liticama iznad Omiša

Izazov

ekstremnog

Usudi se ...
Dalmatinsko-mediteranska zdrava kuhinja

Ukusne

delicije

Iznenadi nepce ...

UZG COVID :: 'POTVRDA REZERVACIJE'

AEnter Croatia Safe Stay in Croatia

Preuzmite - ENTER CROATIA


POSTUPAK KOD POJAVE BOLESTI U GOSTA U TURISTIČKOM SMJEŠTAJNOM OBJEKTU U VRIJEME PANDEMIJE COVID-19
preuzmite


POPIS AMBULANTA KOJE IMAJU OBVEZU PRUŽITI ZDRAVSTVENU ZAŠTITU TURISTIMA ::
U prilogu je popis doktora opće/obiteljske medicine i doktora pedijatara na području Splitsko-dalmatinske županije koji imaju ugovor sa HZZO-om unutar mreže javne zdravstvene službe sa adresama ordinacija i kontakt telefonom.
Prema trenutno važećim pravilnicima o pružanju zdravstvene zaštite domaćim i stranim osiguranicima, svi doktori u mreži javne zdravstvene službe u ugovornom odnosu sa HZZO-om imaju OBAVEZU pružiti potrebnu zdravstvenu zaštitu turistima (domaćima putem HZZO iskaznice i strancima putem EU kartice).
OPĆA/obiteljska medicina
Zdravstvena zaštita predškolske djece

S OBZIROM NA PUNO UPITA NAŠIH IZNAJMLJIVAČA, slijedom popuštanja mjera, odnosno mogućnosti prelaska granica i smirivanje situacije sa COVID 19 virusom, obaviještavamo Vas da ukoliko imate upite ili rezervacije do 15. lipnja 2020. godine, a gost želi doći u Vaše apartmane, kampove, kuće za odmor itd, potrebno je gostu izdati potvrdu/voucher ili možete koristiti mailove međusobnih dopisivanja iz kojih je vidljivo da gost zaista ima rezerviran smještaj u nekom od objekata. S dokazom o rezerviranom smještaju, gostima će biti omogućen prelazak preko graničnih prijelaza zemalja na području EU, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških uputa po dolasku u Vaše objekte.
Sljedeća stranica sadrži odgovore na najčešća pitanja o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. :: POVEZNICA

'POTVRDA REZERVACIJE' :: PREUZMITE POTVRDU


Turistička Zajednica Dugi Rat


SAFE STAY IN CROATIA :: Preuzmite brošuru

POZIV PRIVATNIM IZNAJMLJIVAČIMA – CIJEPLJENJE,
Počele su pripremne aktivnosti za treću fazu cijepljenja u kojoj će se cijepiti privatni iznajmljivači.
Pozivamo sve privatne iznajmljivače s područja Općine Dugi Rat koji su zainteresirani za cijepljenje da se prijave najkasnije do 5. svibnja 2021. godine do 13:00 sati Turističkoj zajednici općine Dugi Rat putem telefona 021 735 244 ili na mail-a: info@visitdugirat.eu. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, datum rođenja, OIB, MBO (matični broj osiguranika HZZ ), mjesto i poštanski broj, broj mobitela, e-mail. Podaci o privatnim iznajmljivačima koji se žele cijepiti dostavit će se županijskim zavodima za javno zdravstvo, a nakon toga će se izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje. Termini cijepljenja će ovisiti o prioritetima koje odredi Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisit će o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja. Cijepljenje je dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače.


PRAVILNIK O ODGODI ILI OSLOBAĐANJU OD PLAĆANJA TURISTIČKE PRISTOJBE :: Pravilnik

POZIV registriranim iznajmljivačima da svoje smještajne kapacitete oglase na službenoj web stranici TZO Dugi Rat. Preuzmite obrazac za prijavu

DOBRODOŠLI

NA SLUŽBENU WEB STRANICU TURISTIČKE ZAJEDNICE OPĆINE DUGI RAT

Dugoratska rivijera


je destinacija između Splita i Omiša, smještena na samoj obali uz Jadransku magistralu, kreirajući niz prekrasnih autohtonih mjesta.
S istoka prema zapadu rivijeru predstavljaju slijedeća mjesta:

DUĆE, DUGI RAT, ORIJ, MALI RAT, SUMPETAR, SUHI POTOK, KRILO i BAJNICE.

Duž cijele rivijere, planine prekrivene borovom šumom spuštaju se do šljumčanih i pješčanih plaža, tvoreći atraktivnu destinaciju za savršen odmor.

Duće


Duće su skup malih mjesta nedaleko od Dugog Rat s prirodnim fenomenom, prekrasnom 4 km dugom pješčanom plažom okruženoj mediteranskom vegetacijom, koja vas ostavlja bez daha.
Smještaj možete potražiti u privatnim apartmanima i dobro opremljenim kampovima.
Od ušća rijeke Cetine Duće dijele 2 km, a kanjon rijeke vodi prema poznatim izletištima, Kaštil slanica, Radmanove mlinice, ...
Duće su dobro povezane i sa starim selima u zaleđu, sa prekrasnom arhitekturom starih kamenih kuća. Velikim djelom otuda i kvalitetna ponuda domaće, ekološki uzgojene hrane i pića.

Jesenice


Bajnice su malo naselje smješteno uz obalu duž koje se nižu male skrovite uvale s osamljenim plažama. Idealno mjesto za miran obiteljski odmor ...
Krilo Jesenice, nadaleko poznato po svojoj nautičkoj tradiciji, kao i po jednoj od najvećih flota starih jedrenjaka koji i dan danas krase "porat" Krila. Danas se prvenstveno koriste u turističke svrhe...
Suhi Potok je malo naselje pored Krila sa jako kvalitetnim privatnim smještajem. Šljunčane plaže su daleko od pogleda skrivene malim uvalama.
Sumpetarska obala dobro je razvedena i ima brojne uvale s malim žalima, a tu su i betonirana kupališta ispred nekih privatnih kuća ...

VREMENSKA PROGNOZA :: KAKVOĆA MORA NA PLAŽAMA :: KOVERTER VALUTA


Ocjene se određuju na temelju kriterija definiranih Uredbom o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08) i EU direktivom o upravljanju kakvoćom vode za kupanje (br. 2006/7/EZ).

Ovdje možete kovertirati strane valute u Hrvatsku kunu i obratno.

KORISNI LINKOVI

Linkovi nekih od institucija koje vam mogu biti od pomoći.

e-Visitor - Sustav za prijavu odjavu gostiju
  • Novi sustav
    'Prijava i odjava gostiju'

Preuzmi dokument